Klasické úlohy v mechanice kontinua (NMMO 432)

Internetové stránky předmětu Klasické úlohy v mechanice kontinua (NMMO 432), letní semestr 2014/2015.

Úvod

Kontakt

Pokud něco potřebujete, promluvte si se mnou na cvičení/přednášce nebo mi napiště email (prusv@karlin.mff.cuni.cz).

Rozvrh

Přednáška a cvičení jsou rozvrženy dle SIS.

Konzultace

K pravidelným konzultacím jsem vám k dispozici vždy hodinu před úterní přednáškou. Případně se můžeme domluvit na individuální konzultaci.

Kdykoliv budete mít pocit, že něčemu nerozumíte, ozvěte se. Přednáška a cvičení jsou určené především k tomu, aby se na nich objasnily případné problémy. Chybami se člověk učí! (Vězte, že občas na cvičeních také něco spletu—v tom případě neváhejte a upozorněte mě!)

Zápočet a zkouška

Zkoušku z předmětu lze získat dvěma způsoby:

K získání zápočtu je potřeba splnit následující podmínky:

O zmíněných požadavcích jsem ochoten diskutovat (pokud jste opravdu dobří studenti a myslíte si, že by vás cvičení k smrti nudilo, lze se kupříkladu dohodnout na tom, že by pro vás neplatil požadavek na povinou docházku na cvičení), ale jen na začátku semestru. Pokud příjdete v zápočtovém týdnu a bude vyžadovat nějaké nestandardní zacházení (odpuštění povinné docházky na cvičení), nebudu se s vámi vůbec bavit a zápočet nedostanete. (Mimořádné situace jako nemoc jsou samozřejmě výjimkou.) Znovu opakuji: jsem ochoten najít oboustranně přijatelné řešení jakéhokoliv problému, ale odmítám řešit věci na poslední chvíli—v případě jakýchkoliv potíží se okamžitě ozvěte.

Domácí úkoly

Domácí úkoly je nutné odevzdat písemně (případně poslat naskenované emailem) v určeném termínu.

Last modified: Sat May 23 17:03:26 CEST 2015