Organizační pokyny

  • Každý účastník WDS-M 2015 se individuálně přihlásí k vystoupení pomocí registračního formuláře, který je k dispozici zde pod odkazem "Registrace", a to do
    20. května 2014.
    Součástí registrace je i název příspěvku a jeho krátký abstrakt v rozsahu cca 1 odstavce textu (obojí v angličtině). Matematiku kódujte v LaTeXu. Inspirací vám může být loňský Book of Abstracts - pro informaci o každém účastníkovi a jeho příspěvku je vyhrazena právě 1 strana A5.

    Novinka z 3.6.2015: K dispozici již také i Book of Abstracts WDS-M 2015.

  • Délka příspěvku je stanovena na cca 25 minut včetně diskuse. Při prezentaci je velmi doporučeno použití datového projektoru (bude k dispozici na místě, stejně jako další standardní technika). Pokud vaše prezentace vyžaduje použití nestandardní techniky nebo vlastního notebooku, kontaktujte prosím organizátory akce.
  • Prezentace příspěvků bude v angličtině. Diskuse a další konverzace mimo vlastní prezentaci mohou být vedeny i v češtině či jiném vhodném jazyce.
  • Proceedings of WDS-M 2015 nebudou stejně jako vloni připravovány. K dispozici bude pouze Book of Abstracts (zejména online, a také v omezeném počtu fyzických výtisků na místě konání akce).
  • Jakékoli nejasnosti či připomínky je možno konzultovat s hlavním organizátorem akce, M. Rokytou, na adrese rokyta@karlin.mff.cuni.cz.

Updated by Mirko Rokyta on June 3, 2015